ALF

International

ALF International BV

Wie zijn wij?

Airconditioning- en luchtgordijnenspecialist ALF International is een vooruitstrevend bedrijf dat al meer dan 27 jaar werkzaam is in de klimaatsbeheersingsbranche. Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid en innovatief programma betreffende airconditioninginstallatie, luchtreinigingsinstallaties en luchtgordijnen.

Daarnaast biedt ALF International aantrekkelijke service- en onderhoudscontracten, en is er de mogelijkheid tot het huren van airconditioningapparatuur.

Omdat wij niet merkgebonden zijn, kunnen wij in alle situaties een passende oplossing aanbieden. Voeg daar onze zeer gunstige prijzen aan toe en u begrijpt waarom wij al zo’n lange tijd een toonaangevend bedrijf zijn.

ALF International is een bedrijf dat door heel Nederland airconditioningapparatuur en luchtgordijnen levert en installeert. Alhoewel wij al zo’n lange tijd werkzaam zijn op dit gebied vernieuwen we continu en volgen we de marktwijzigingen op de voet. Ons bedrijf is flexibel en kan zich daardoor altijd in de situatie van de klant verplaatsen.

Of u nu een winkel, kantoor, zolder, gigantische kantoorruimte of sportcentrum heeft: voor alle ruimtes kunnen wij u een passende oplossing bieden tegen een gunstige prijs.

ALF International levert zowel standaardapparatuur als maatwerk.

Op het gebied van airconditioning- en luchtgordijninstallaties wordt de markt steeds uitgebreider. Om het voor u overzichtelijk te houden hebben wij e.e.a. voor u op een rijtje gezet.

De grootste wijzigingen op het gebied van airconditioning zijn terug te vinden in de energieverbetering (het verbruik is minder geworden), de klantvriendelijkere apparatuur en het geluid dat aanzienlijk is afgenomen.

Bij de luchtgordijnen zijn deze verbeteringen terug te vinden in de aangebrachte isolatie. De installaties zijn hierdoor ook veel geruislozer geworden. Nog een verbetering bij de luchtgordijninstallaties is de luchtstroom.

Kies voor ALF International en kies voor airconditioners en luchtgordijnen waar u veel plezier en weinig zorgen van zult hebben.