ALF

International

Airconditioners

Retail & Detailhandel

Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend uw klanten tijdens alle seizoenen bedienen in een aangenaam klimaat. Airconditioners koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen moeiteloos elke ruimte, waardoor uw producten mooier en langer houdbaar blijven. Daarnaast zorgen ze voor een aangenaam klimaat in de winkel of kantoor.

Verder zijn onze airconditioners ook fluisterstil en uiterst zuinig met energie. Met de speciale toepassingen in het assortiment kunt u ook luchtgordijnen op uw airconditioningsysteem aansluiten. Zo maakt u een gasaansluiting overbodig en heeft u niet alleen een comfortabele maar ook zeer energiezuinige klimaatoplossing voor uw winkel en/of kantoor.


Luchtgordijn 

Optimaal scheiden van binnen- en buitenklimaat

Een luchtgordijn is uitermate geschikt voor plaatsing boven een geopende deur. Bij winkels, restaurants en kantoren waar gasten welkom zijn.

Waarom een luchtgordijn?

Koude luchtstromen zijn onaangenaam voor bezoekers en werknemers. Deze zorgen ervoor dat klanten niet graag in de ruimte verblijven. Een luchtgordijn voorkomt deze tocht en verbetert het binnenklimaat aanzienlijk.

Bovendien worden vervuilende elementen buitengehouden en blijft het ideale binnenklimaat gehandhaafd.

 

Luchtreinigers

De laatste verfijning van comfort

Uit recent onderzoek is gebleken dat de lucht die we in ruimtes inademen soms sterker vervuild is dan de lucht in grote, geïndustrialiseerde steden! Aangezien we bijna 90% van onze tijd binnen doorbrengen is de conclusie dat we binnen feitelijk méér luchtvervuiling inademen dan buiten.

ALF International biedt u voor al deze problemen de juiste oplossing via het ruime assortiment elektronische luchtreinigers.

 

Super verwarming en koeling warmtepomp

Revolutionaire warmtepomptechnologie die ook bij -15 graden Celsius werkt

Het systeem kan zonder enkel voorbehoud toegepast worden als hoofdverwarming. Natuurlijk is het ook geschikt voor comfortkoeling. Voordeel hierbij is dat de CO2-uitstoot en het energieverbruik, in vergelijking met andere systemen, een stuk lager is.

Wat maakt de warmtepomp uniek?

Een normaal verwarmingssysteem (CV-ketel) produceert vanuit 1 kW toegevoerde energie (gas) ongeveer 1 kW verwarmingsvermogen. De warmtepomptechnologie maakt het mogelijk om vanuit 1kW elektrische energie ongeveer 4kW verwarmingsvermogen te produceren.

De warmtepomp is uitgerust met een 'flashinjectie'technologie. Door deze techniek is het mogelijk om water te verwarmen tot en met 60 graden Celsius (wettelijke norm). Dit allemaal zonder elektrische naverwarming.