ALF

International

Wandairconditioner

Fluisterstil airconditionercomfort

Deze opbouwairconditioner wordt hoog aan de wand geplaatst. Dit garandeert een effectieve en comfortabele werking. De wandairconditioner is stijlvol en tijdloos vormgegeven. Ondanks zijn kleine omvang beschikt de wandairconditioner over hoge capaciteit met geruisloze werking.

Wandunit Deluxe toegelicht

De wandairco behoort tot de stilste wandunits ter wereld, en is met 20dB(A) onhoorbaar stil. Verder is hij uitgerust met een aantal unieke functionaliteiten ten behoeve van het comfort, de hygiëne en duurzaamheid van uw leefklimaat.

De geavanceerde regeling van de unit is in staat om de instelkeuze die eerder is gemaakt te onthouden. Op die manier voelt en leert de regeling de gewenste klimaatomstandigheden en kan deze instelling automatisch reproduceren wanneer de unit weer wordt aangezet.

De unit bevat een sensor om uw aanwezigheid te detecteren. Dan wordt ook de op voorhand ingestelde voorkeurstemperatuur geactiveerd. Als u de ruimte verlaat wordt de unit gestopt.

De sensor bewaakt de ruimtetemperatuur en richt de luchtstroom automatisch op het warmste gedeelte van de ruimte, wanneer de unit in de koelstand staat. De ruimte wordt hierdoor snel, effectief en dus energiezuinig gekoeld. In de verwarmingsstand werkt het tegengesteld en zoekt de sensor het koelste gedeelte van de ruimte om deze te verwarmen.

Bij de wandairco Deluxe kan de uitblaas geheel naar links, rechts of de gehele ruimte verplaatst worden om efficiënt te verwarmen of te koelen.

De Deluxe-unit is voorzien van het Plasma Duo Filtersysteem. Hierdoor is het niet alleen een hoogwaardig klimaatsysteem, maar ook een professionele luchtreiniger. Het is effectief tegen stof, pollen, rook, vieze geurtjes, huisstofmijt, bacteriën en virussen. Het onderhoud van de Plasmafilters blijft beperkt tot een eenvoudige wasbeurt in water. Het anti-geurfilter heeft bovendien een extra lange levensduur van 6 jaar.